The Social Trade Fair

11-16 JANUARI 2021

REACH THE WORLD 24/7

LIVE ON SOCIAL MEDIA

DOE MEE AAN DE ALLEREERSTE

SOCIAL TRADE FAIR

Het is een bijzondere tijd. Corona blijft de markt en de wereld beïnvloeden en we worden uitgedaagd om onze bekende beurzen en Trade Fairs anders en veilig te organiseren.

Doet u mee aan een nieuw innovatief initiatief?

 Flower Factor en Royal Flora Holland hebben de handen ineengeslagen om de interactie aan te gaan met een groot internationaal vakpubliek, net als op de echte Trade Fair. Aan de hand van een afwisselend en sterk programma maken we van onze socials een echte beursvloer.

 Wat bieden we aan? De Social Trade Fair, het woord zegt het al, vindt plaats op de social media kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn) van Flower Factor en Royal Flora Holland met een gezamenlijk bereik van 900.000 profielen!

 U kunt deelnemen met een door ons professioneel gemaakte promotiefilm van uw bedrijf en/of product en u kunt uw product laten verwerken in een livestreamsessie waarbij de floral designers van Flower Factor met uw product aan de slag gaan. Ook kunt u kiezen voor een interview waarbij u uw visie en uw bedrijf kunt presenteren of u kunt de doelgroep inspireren met een gesponsorde workshop/ interview.

 

Alle programmaonderdelen van de Social Trade Fair kunnen worden teruggevonden in een blokkenschema. Hier wordt dagelijks het aanbod laten zien van wat er die dag staat te gebeuren. Inspiratie, informatie en trends zijn op een veilige afstand te volgen en ga vooral de interactie aan.

Hoe kan ik deelnemen?

BASIS PAKKET

à 495

Eigen doorlink op de deelnemerslijst van www.tradefairaalsmeer.comen www.flowerfactor.com naar uw Floriday pagina of eigen bedrijfswebsite en een door Flower Factor gemaakte bedrijfsfilm die via de social mediakanalen van Royal FloraHolland en Flower Factor wordt getoond.

- Bedrijfsfilm: Waar staat jullie bedrijf voor en waarin zijn jullie onderscheidend? Wat is uw actuele assortiment, wat komt eraan, zijn er nieuwigheden, speciale aanbiedingen of noviteiten?

Deze film wordt in de week van 11 t/m 16 januari 2021 uitgezonden op de Facebookpagina’s van Flower Factor en Royal FloraHolland Trade Fairs en de film wordt gekoppeld aan uw naam op de deelnemerslijst op www.tradefairaalsmeer.com en www.flowerfactor.com .

- Wrap up : Alle content die wij delen die dag wordt aan het eind nogmaals herhaald. De informatie op de website blijft 2 weken beschikbaar de publicaties op social media zijn uiteraard ook daarna beschikbaar.

De film kan bij uw bedrijf gemaakt worden door Flower Factor of in de pop up stand bij Thijsstandbouw.

TIP een goede bedrijfsfilm duurt niet lang. In een korte maar pakkende video kan veel informatie worden gedeeld. Denk aan een video niet langer dan 3 minuten.

PLUS PAKKET

à 795

Eigen doorlink op de deelnemerslijst van www.tradefairaalsmeer.com en www.flowerfactor.com naar uw Floriday pagina of eigen bedrijfswebsite en een bedrijfsfilm die via de social mediakanalen van Royal FloraHolland en Flower Factor wordt getoond. Bovendien wordt uw product gebruikt in een livestream creatieve sessie met floral designers Roos van Unen of Pim van den Akker van Flower Factor.

- Bedrijfsfilm: Waar staat jullie bedrijf voor en waarin zijn jullie onderscheidend? Wat is uw actuele assortiment, wat komt eraan, zijn er nieuwigheden, speciale aanbiedingen of noviteiten?

Deze film wordt in de week van 11 t/m 16 januari uitgezonden op de Facebookpagina’s van Flower Factor en Royal FloraHolland Trade Fairs en de film wordt gekoppeld aan uw naam op de deelnemerslijst op www.tradefairaalsmeer.com en www.flowerfactor.com.

- Livestream: Het creatieve team van Flower Factor creëert on the spot een design met 1 van uw noviteiten of variëteiten in een Facebooklivestream. Laat Pim van den Akker en Roos van Unen uw product op een unieke manier presenteren. En ook hier is er ruimte voor interactie met de kijkers.

- 1 studio gefotografeerd portret van de gemaakte creatie

- Wrap up: Alle content die wij delen die dag wordt aan het eind nogmaals herhaald. De informatie op de website blijft 2 weken beschikbaar de publicaties op social media zijn uiteraard ook daarna beschikbaar.

De film kan bij uw bedrijf gemaakt worden door Flower Factor of in de pop up stand bij Thijsstandbouw.

TIP een goede bedrijfsfilm duurt niet lang. In een korte maar pakkende video kan veel informatie worden gedeeld. Denk aan een video niet langer dan 3 minuten.

 

INTERVIEW/ WORKSHOP

à €600

Van tevoren opgenomen gesprek in setting met een groen/florale expert.

Met als doel een gevarieerd programma voor de Social Trade Fair bezoekers.

Mogelijke onderwerpen:     

- Groen & klimaat

- Groen & gezondheid

- Groen & interieur

- Jaarrond een mooie tuin

- Verhaal achter de plant (oorsprong)

- Trends

HEEFT U EEN KEUZE GEMAAKT?

Inschrijven kan via de link

Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met de afdeling Trade Fairs & Events van Royal Flora Holland, events@royalfloraholland.com  of 0297-393612

Of met Flower Factor wanneer er vragen zijn over de videoproducties via socialtradefair@flowerfactor.nl